Onlineevangelisterne

For noget tid siden blev jeg spurgt om jeg ville give et bidrag til Jacob Kildebogaard og Søren Mortensens bog “Onlineevangelisterne“, som de havde planer om at publicere. Det ville jeg naturligvis gerne, og her i foråret udkom bogen så med 100 konrete tips til, hvordan man kan sælge mere online. Og hvem vil ikke gerne vide det?

Hvis du mangler lidt god sommerferielæsning, så kan jeg varmt anbefale at kigge nærmere på Onlineevangelisterne , men husk at have en pen og notesblok ved hånden, fordi bogen er smækfyldt med gode ideer, som du vil kunne bruge i din egen forretning.

Jeg ville gerne have vist et par af mine favorit ideer, men hver gang jeg bladrer til en ny side, så vil jeg også gerne fremhæve dén ide, og før jeg har set mig om vil jeg have afsløret samtlige gode ideer. Og det går nok ikke.